Fenerbahçe Kayserispor reklamsız beIN SPORTS 1 canlı yayın, Kesintisiz beIN SPORTS 1 Fenerbahçe Kayserispor izle, Fenerbahçe Kayserispor maçı izle, Fenerbahçe Kayserispor link izle, Fenerbahçe Kayserispor beIN SPORTS 1 link, beIN SPORTS 1 Fenerbahçe Kayserispor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor.

Süper Lig’de mutlak şampiyon olmayı hedefleyen Vitor Pereira’lı Fenerbahçe Kayserispor takımı ile 12. hafta maçında karşılaşacak. Fenerbahçe Kayserispor beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanmaktadır. İşte Fenerbahçe Kayserispor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(07.11.2021) FENERBAHÇE KAYSERİSPOR beIN SPORTS 1 CANLI izle!

Türkiye Süper Ligi 12. hafta maçında Fenerbahçe Kayserispor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

FENERBAHÇE – KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Son 3 haftadır kötü bir grafik çizen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında deplasmanda Antwerp takımına karşı müthiş bir oyun sergileyerek 3-0 galibiyetle ayrılıp moral depoladı.

Sarı lacivertli ekip Süper Lig'de son olarak kendi evinde Konyaspor'a 2-1 mağlup olmuştu. O mağlubiyetin ardından Avrupa maçı olan Antwerp'i mağlup eden Fenerbahçe bu hafta, yine kendi evinde Kayserispor'u ağırlıyor.

Fenerbahçede sakatlık ve cezalılar

Konyaspor karşılaşmasında talihsiz sakatlık geçiren Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır omuzundan sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Altay'ın başarılı operasyon geçirdi ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Serdar Aziz'in ise sakatlığı devam ederken, hastalığı geçen Mesut Özil'in forma giymesi bekleniyor.

Luis Gustavo'nun ise dirsek sakatlığı bulunuyorken, Enner Valencia'da ise Ayak bileği bağlarında zedelenme olduğu gelen bilgiler arasında.

Maç Öncesi Notlar

Kayserispor'u konuk ettiği son dört Süper Lig karşılaşmasında 5 puan kaybeden Fenerbahçe (2G, 1B, 1M) aynı puanı daha önceki 12 karşılaşmada bırakmıştı (10G, 1B, 1M).

Kayserispor'un Süper Lig deplasmanlarında en fazla mağlubiyet aldığı (12) ve gol yediği (46) rakibi Fenerbahçe.

Sarı lacivertli ekibe konuk olduğu 16 Süper Lig maçında da kalesini gole kapatamayan Kayseri temsilcisi, bu karşılaşmanın 14'ünde 2+ gole izin verdi.

Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kaybeden Fenerbahçe, lig tarihindeki üs üste dört yenilgi almadı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla oyuncusu gol atan iki takımdan biri Fenerbahçe (11; Alanyaspor ile eşit).

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup olduğu rakibi Fenerbahçe (21).

Fenerbahçe ile Kayserispor maçı 07 Kasım Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. 

Fenerbahçe-Kayserispor maçı ilk 11'ler

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Berke, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Mert Hakan, Ferdi, İrfan Can, Rossi, Pelkas, Berisha

Kayserispor muhtemel 11'i: Lung, Kolovetsios, Hosseini, Ramazan, Yasir Subaşı, Uzodimma, Attamah, Emrah Başsan, Kemen, Thiam, Gavranovic

Fenerbahçe Kayserispor maçı CANLI İZLE