Süper Lig 12. Hafta maçında Karagümrük ile Galatasaray Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Karagümrük Galatasaray maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Karagümrük Galatasaray reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Karagümrük Galatasaray izle, Karagümrük Galatasaray maçı izle, Karagümrük Galatasaray link izle, Karagümrük Galatasaray beIN Sports link, Digitürk Karagümrük Galatasaray canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak olan kritik Karagümrük Galatasaray maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Karagümrük Galatasaray izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

Karagümrük Galatasaray mücadelesi başladı. Karagümrük ile Galatasaray Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Karagümrük Galatasaray maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Karagümrük Galatasaray maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

Karagümrük Galatasaray beIN Sports HD link! Türkiye Süper Lig’in 12. Haftasında Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

KARAGÜMRÜK – GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 16.00’da başlayacak Karagümrük Galatasaray karşılaşması beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Karagümrük – Galatasaray maçı canlı yayın

Karagümrük ile Galatasaray, Süper Lig’in 5.haftasında karşılaşıyor. Karagümrük - Galatasaray maçı 21 Eylül 2021 Salı akşamı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. Karagümrük - Galatasaray maçının canlı anlatım ve yorum takibini Twitter ve Facebook hesaplarımızda Spor72'den yayınlanan Maç Günü programından yapabilirsiniz.


KARAGÜMRÜK – GALATASARAY MAÇI: SON DURUM

Fatih Karagümrük’ün Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (9) ve gol yediği (27) rakibi Galatasaray.

Galatasaray’ın geçen sezon iki Süper Lig maçında da mağlup edemediği tek rakibi Fatih Karagümrük’tü (1B 1M). Sarı-kırmızılı ekip, lig tarihinde ilk kez rakibine karşı üç karşılaşmalık galibiyet hasreti yaşayabilir.

Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Galatasaray (1G), daha önceki 14 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (10G, 2B).

Süper Lig’de görev yaptığı yedi maçta altı gol atan Fatih Karagümrük orta sahası Andrea Bertolacci, lig kariyerinin en yüksek sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor (2014/15’te Genoa formasıyla 6 gol).

Teknik direktörlük kariyerinde rakip olduğu 53 ekibin 50’sini mağlup eden Fatih Terim (Galatasaray, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük hariç), Süper Lig tarihinde en fazla takım karşısında galibiyet alan çalıştırıcı olmak istiyor (Şenol Güneş ile eşit).

Muhtemel 11'ler

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak, Benatia, Caner, Biglia, Borini, Erhun, Bertolacci, Karamoh, Pesic

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Aanholt, Berkan, Kerem, Morutan, Cicaldau, Feghouli, Halil

KARAGÜMRÜK – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)