Eskişehirspor Isparta 32 Spor, TFF 2.Lig Beyaz Grup maçında karşı karşıya geliyor. Şifresiz ve canlı yayınlanan maç saat 13:00'de başlayacak. İşte, Eskişehirspor Isparta 32 Spor canlı izleme linki...

TFF 2.Lig Beyaz Grup 12. hafta maçında Eskişehirspor kendi evinde Isparta 32 Spor'u konuk ediyor. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

Eskişehirspor Isparta 32 Spor Alternatif canlı izle Tıkla

Eskişehir kan kaybetmeye devam ediyor. Bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımlara kök söktüren Eskişehirspor, TFF 2.Lig'de kötü bir grafik çizmeye devam ediyor.

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Eskişehir temsilcisi zor bir süreçten geçiyor. Lig'de 4 puanla düşme hattında yer alan Eskişehirspor bu maçı kazanıp çıkış yakalamak istiyor.

Isparta 32 Spor ise geçen sezon 3.Lig'de şampiyon olup 2.Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Bu güzel performansı 2.Lig'de de sürdüren Isparta temsilcisi, Play Off hattında yer alıyor.

Eskişehir deplasmanında 3 puanla dönüp zirve takibini sürdürmek isteyen Isparta 32 Spor sahaya galibiyet için çıkacak.

Eskişehirspor Isparta 32 Spor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

10 Kasım 2021 tarihinde saat 13:00'da oynanan karşılaşma her iki kulübün sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması planlanıyor.

Ancak alternatif olarak sizlere Spor72 Youtube kanalından izlettirme fırsatı sunuyoruz.

Maçı zahmetsiz ve direkt izlemek için Spor72 Youtube izleme linkini tıklamanız gerekiyor.

Eskişehirspor Isparta 32 Spor maçını Spor72 Youtube'den izlemek için linke tıkla