Malta Hırvatistan, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 9.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Malta Hırvatistan mücadelesini canlı ve şifresiz izlemek istiyor. Peki, Malta Hırvatistan müsabakası hangi kanalda? İşte Malta – Hırvatistan canlı izleyebileceğiniz kanal…

Dünya Kupası Elemeleri Grup H 9. hafta maçında Malta - Hırvatistan kozlarını paylaşacak. . Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Deniz Aytekin düdük çalacak. Futbolseverler, " Malta - Hırvatistan maçı ne zama, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi. İşte Malta – Hırvatistan canlı izleyebileceğiniz kanal…

CANLI İZLE MALTA HIRVATİSTAN TIKLA YAYINA GİT

Malta alt sıralarda yer alıp 5 puana sahip. Avantajı kalmayan Malta ekibi, kendi sahasında Hırvatistan ile mücadele edecek.

Hırvatistan takımının gözü liderlikte. Grubunda 17 puanla ikinici sırada yer alan Hırvatlar, deplasmanda Malta'yı mağlup edip liderle aradaki puan farkını 2 puana düşürmek istiyor.

Malta - Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda?

11 Kasım Perşembe günü saat 22:45'te oynana karşılaşma herhangi bir Türk kanalından canlı olarak yayınlanmıyor. Ancak başka alternatif kanalların bülteninde yer alan canlı yayını sizlere sunuyoruz.

MALTA HIRVATİSTAN CANLI İZLE