TFF 3. Lig'in 12. haftasında oynanan Nevşehir BelediyesporBatman Petrolspor maç öncesi ve tribünde, her iki kulübün taraftarları arasındaki geçmişte olan gerginliğe son vermek amacıyla Fair Play örneği sergilendi.

Nevşehir meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Şekercioğlu ile Batman Yarasalar tribün lideri Şahin Ete'nin girişimleri üzerine Nevşehir Belediyespor ile Batman Petrolspor tribün liderleri maç öncesi ve sonrası maçın oynadığı stat tiribünlerinde dostluk içinde bir araya geldi.

GÜZEL OLAN DOST OLMAK

Konuyla İlgili konuşan Yarasalar Tribün lideri Şahin Ete, düşüncelerini şu sözlerle aktardı: Batman Nevşehir arasında kurulan güzel dostluklar, bizi mükemmel şekilde ağırlayan Yasin ve Mustafa kardeşimiz ayrıca Meterisliler gurubuna sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendilerini mutlaka Batman’a bekliyoruz.

‘’Geçmişte bir takım sorunlar yaşandı. Biz üstümüze ne düşüyorsa taraftar grupları olarak yapmaya hazırız, Türkiye'nin her yerindeki taraftar gruplarıyla istişare yaparak onların şehirlerine gitmeyi ve dostluklar kurmayı hedefliyoruz. Biz oraya gittiğimizde onlar bizi en güzel şekilde misafir ettiler. Onlar Batman'a geldiğinde de biz onları en güzel şekilde misafir edecez. dedi

Yarasalar Taraftar Grubu Nevşehir'de Batman Petrolspor'u yanlız bırakmadı.

Mücadeleyi Batman Petrolspor 2-0 kazandı. Nevşehir deplasmanından üç puanla dönen kırmızı beyazlı ekip maç sonunda her iki taraftar gurubu dostluk centilmenlik fair play örneği göstererek birbirlerini tebrik etti.