Elazığ Karakoçan FK ile Yeşilyurt Belediyespor takımları 3.Lig 2.Grup 13. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Her iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. İşte, Elazığ Karakoçan FK Yeşilyurt Belediyespor maçı canlı izleme linki...

TFF 3.Lig 2.Grup 13. hafta maçları Çarşamba günü kaldığı yerden devam ediyor. Elazığ Karakoçan FK Yeşilyurt Belediyespor takımları Elazığ Doğukent Stadyumu'nda karşılaşıyor. Maçta hakem Gürel Uzuner düdük çalacak.

Elazığ Karakoçan FK Yeşilyurt Belediyespor maçı canlı izleme ekranı tıkla

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Karakoçan FK kendi evinde Yeşilyurt Belediyespor'u mağlup edip çıkış yakalamak istiyor. Malatya temsilcisi ise deplasmanda galibiyetle ayrılıp Play Off hattına girmek istiyor.

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK - YEŞİLYURT BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kritik mücadele saat 13.00’de başlayacak Elazığ Karakoçan FK Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması Sosyal Medya Platformlarından canlı olarak naklen yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ