İskenderun AŞ-Çarşambaspor, TFF 3.Lig 2.Grup 13.hafta maçında kozlarını paylaşıyor. Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, İskenderun AŞ Çarşambaspor canlı izleyebileceğiniz link…

3. Lig karşılaşması bugün İskenderun AŞ-Çarşambaspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. İskenderun AŞ Çarşambaspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte İskenderun AŞ-Çarşambaspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

İSKENDERUN AŞ- ÇARŞAMBASPOR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

TFF 3.Lig’de maçlar kaldığı yerden devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, İskenderun AŞ - Çarşambaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İSKENDERUN AŞ- ÇARŞAMBASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

17 Kasım Çarşamba günü Saat 13:00’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

İSKENDERUN AŞ-ÇARŞAMBASPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

İskenderun AŞ - Çarşambaspor TFF 3.Lig 2.Grup mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem Abdulbaki Ayyıldız yönetecek.

İSKENDERUN AŞ ÇARŞAMBASPOR MAÇINI ONLİNE İZLE