TFF 3.Lig'inde 2021-2022 sezonu heyecanı devam ediyor. TFF 3.Lig 3.Grup’da günün en önemli maçlarından biri Çankaya FK ile Belediye Derincespor arasında oynanıyor. Çankaya FK - Belediye Derincespor maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

TFF 3.Lig 2021-2022 sezonu hız kesmeden sürüyor. 3.Grup 13. maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Çankaya FK ile Belediye Derincespor, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda kozlarını paylaşıyor. İki takım sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Çankaya FK - Belediye Derincespor maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

ÇANKAYA FK BELEDİYE DERİNCESPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Çankaya FK – Belediye Derincespor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? M.United, Belediye Derincespor taraftarı ve futbolseverler Çankaya FK ile Belediye Derincespor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Çankaya FK – Belediye Derincespor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Çankaya FK Belediye Derincespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

20 Kasım Cumartesi günü saat 13:00‘de başlayacak Çankaya FK - Belediye Derincespor mücadelesi, sosyal medya platformundan canlı yayınlanacak.

ÇANKAYA FK BELEDİYE DERİNCESPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Çankaya FK – Belediye Derincespor TFF 3.Lig 3. Grup mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem L. Buğra Vartemel yönetecek.

ÇANKAYA FK’IN BELEDİYE DERİNCESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Her iki takımın muhtemel 11 bilgisine ulaşılamadı. Ancak maç saati yaklaştığında kulüpler kendi sosyal medya hesaplarında paylaşacaktır.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ