Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Süper Lig’de kritik ve önem arz eden karşılaşması bu akşam saat 19.00’da GS FB derbisi oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle, GS FB maçı şifresiz izle, GS FB maçını şifresiz izle, Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI İZLE - CANLI YAYIN- Canlı maç linki Süper Lig skor goller ve kartlar Maç özeti son dakika gelişmeleri… GS FB maçının tüm detayları haber sayfamızdan takip edebilirsiniz…

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

21 Kasım 2021 Pazar Saat 19:00’da

Süper Ligde bugün derbi günü heyecanı başlıyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisi saat 19.00’da Nef Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Türkiye GS FB Derbisine kilitlendi.  Galatasaray ile Fenerbahçe Taraftarları ve izleyicileri bu önemli kritik mücadeleyi nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok başta aramaya sıklıkla başladı. GS FB maçı TV kanallarından Süper Ligin yayıncı kuruluşu olan beIN Sports canlı yayınlamaktadır.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

GALATASARAY - FENERBAHÇE SON GELİŞMELER

Galatasaray Ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

Galatasaray 21 puanla 7. Sırada

Fenerbahçe Ligde oynadığı 12 maçtan 6 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe 20 puanla 9. Sırada

GS FB derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Canlı Maç Yayınına gitmek için LİNKİ tıklayın