Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Trabzonspor kendi evinde konuk ettiği Gaziantep FK takımını 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 13. haftasında Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleden Trabzonspor 3-0 galip ayrıldı.

Ligde Trabzonspor fırtınası esmeye devam ediyor. Bordo mavililer durdurulamıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor bu haftada hata yapmadı ve Gaziantep temsilcisini mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdı.

Maça çok hızlı ve istekli başlayan Trabzonspor, 19. dakikada Abdulkadir Ömür ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Bordo mavili ekip, 42. dakikada Djaniny ile farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Bo golün şokunu üstünden atamayan konuk takım Gaziantep FK kalesinde üçüncü golü buldu.

Trabzonspor'un gelişen atağında ilk yarının bitiminin son anlarında A. Cornelius 45. dakikada takımını 3-0 öne geçiren golü attı.

Trabzonspor ilk devreyi 3-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıya göre tempo bir hayli düşüktü. Karşılıklı atakların olduğu anlarda her iki takımda pozisyonları değerlendiremedi.

Bordo mavililer 3-0'lık skorun rahatlığıyla oyununu sürdürdü farkı daha da çıkarma adına pozisyonlar üretti ancak değerlendiremedi.

Maçta başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 3-0 galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini devam etti.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 33'e yükseltip liderliğini sürdürürken, Gaziantep FK takımı ise, 15 puanla 14. sırada kaldı.

TRABZONSPOR 3-0 GAZİANTEP FK MAÇ ÖZETİ İZLE, TIKLA