Spor Toto Süper Lig’in 13. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor, kendi taraftarı önünde Gaziantep FK'yi ağırlayacak.

Ligde zirvede oturan Bordo mavili ekip, puan farkını daha da açmak için Gaziantep FK takımınıda yenmek istiyor. Trabzonspor ve Gaziantep FK, Medical Park Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Spor Toto Süper Lig’deki bu zorlu mücadele Trabzonspor ile Gaziantep FK karşılaşması 22 Kasım Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak olan maçı hakemi Malatya bölgesinden Suat Arslanboğa yönetecek.

Müsabaka Medical Park Stadı'nda oynanacak ve BeIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabilir ve Eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz.

Trabzonspor'da moraller yerinde. Süper Lig'de müthiş bir grafik çizen Bordo mavililer şu ana dek hiç mağlup olmadı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor liderliğini sürdürmek için kendi evinde konuk edeceği Gaziantep FK takımını mağlup etmek istiyor.

Gaziantep FK takımı ise, son maçta kendi evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Erol Bulut idaresindeki Gaziantep FK, zorlu Trabzonspor deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Gaziantep FK ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor, iç sahada iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. Trabzonspor ile oynadığı dört Süper Lig maçında galibiyet alamayan Gaziantep FK'nin beş kez karşılaşıp mağlup edemediği tek rakibi Galatasaray.

Trabzonspor’da Marek Hamsik’in durumu tehlikeli sonuç. Slovakya milli takımında oynadığı ilk maçta baldırından sakatlanan 34 yaşındaki oyuncu, devrede çıkmıştı. Sonrasındaki Malta mücadelesinde kadroda yer almayan Hamsik, Trabzon’a planlanandan 1 gün erken dönmüştü. Hamsik, önlem gayeli olarak takımdan ayrı şekilde çalışmalar yaparken, gaziantep FK karşılaşması öncesi son idmanda yine çift kale maçta yer almadı.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopis (Hamsik), Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Tosca, Sagal, Dicko