Batman Petrolspor Başkanı A.Vahap Akbaş, Spor72 Dijital'in gündeme aldığı Batman Petrolspor - Elazığspor maçı öncesinde taraftarların büyük tepkisini alan bilet satış noktaları ve Stadyuma giriş izdihamı ile ilgili Batman Çağdaş Web Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Batman Petrolspor - Elazığspor maçı öncesinde Spor72 Dijital'de yayınlanan taraftarların bilet satış noktaları ve stadyuma giriş izdihamı ile ilgili tepki görüntüleri bir anda gündem oldu.

Başkan Akbaş, "O görüntülerden biz de rahatsız olduk. Erbaa maçına dek Gençlik Spor ve Emniyet Müdürlüğü ile yapacağımız görüşmelerle yığılmaların önüne geçeceğiz” dedi.

“BİLET SATIŞ NOKTALARI OLUŞTURACAĞIZ”

A.Vahap Akbaş, Elazığ maçında taraftarın yaşadığı sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi. Spor72 Dijital'in gündeme aldığı ve Çağdaş WebTV’nin ekranlara taşıdığı görüntülere de değinen Kulüp Başkanı Akbaş; “Görüntüleri ben de üzülerek izledim. Ciddi yığılmalar var. Bilet satış noktalarının oluşturulması için de yönetim kurulu üyelerimizle istişare yapacağız. Bilet satış noktaları oluşturmak istiyoruz. Ayrıca maç öncesi stadyumda kontrollerin daha sağlıklı yapılması için de Gençlik Spor ve Emniyet Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunacağız” dedi.

Spor Servisi