Avrupa - Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması F Grubu 5.hafta maçında Villarreal - Manchester United karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta Manchester United sahadan galibiyetle ayrıldı.

Villarreal takımın kendi sahasında İngiliz devi Manchester United'i konuk etti. F Grubu'nda sekiz puana sahip Villarreal, beş puana sahip Manchester United'a kendi sahasında 1-0 mağlup oldu.

EXXEN Villarreal Manchester United maç özeti izle tıkla

Maçın başından son anına kadar her iki takımda atak futbolu oynadı. Ev sahibi takım Villarreal yakaladığı gol pozisyonları değerlendiremedi. Manchester United ise yakaladığı çok net gol fırsatını tepti ve ilk devre 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Pozisyon zenginliği ve çekişmeli geçen maçta gol sesi konuk takım Manchester United takımından geldi.

C.Ronaldı sahnede. Ronaldo hatayı affetmedi. Villarreal geriden paslaşarak çıkmak istedi. Kaleci Rulli topu Capoue'ye verdi. Fride'nin baskısı sonrası top Ronaldo'nun önünde kaldı. Kaleci Rulli'nin üstüne doğru geldiğini gören Ronaldo'nun aşırtma vuruşunda top filelere gitti. 0-1

Bu golden sonra ev sahibi takım farkı bire indirmek için baskısını arttırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Mücadelede başka gol olmayınca Manchester United sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak puanını 8'e yükseltti. Bu çekişmeli maçın özetini izlemek için belirtilen bağlantıdaki Özet İzle linkine tıklamanız yeterlidir.

VİLLARREAL 0-2 MANCHESTER UNİTED MAÇI ÖZET, İZLE