UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı devam ediyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Sheriff ile Real Madrid arasında oynanıyor. Sheriff - Real Madrid maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonu başladı. D Grubu beşinci maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Sheriff ile Real Madrid, Bolshaya Sportivnaya Arena’da kozlarını paylaşıyor. D Grubu'nda liderlik mücadelesi verecek olan iki Avrupa devi de sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor

SHERİFF REAL MADRİD MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Sheriff – Real Madrid müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? M.United, Real Madrid taraftarı ve futbolseverler Sheriff ile Real Madrid arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Sheriff – Real Madrid maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Sheriff Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

24 Kasım Çarşamba günü, Sportivnaya Arena’da saat 23:00‘de başlayacak Sheriff - Real Madrid mücadelesini İspanyol hakem S. Marciniak yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

SHERİFF REAL MADRİD MAÇIN HAKEMİ KİM?

Sheriff – Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem S. Marciniak düdük çalacak.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ