Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında Olympiakos takımına konuk oluyor. Derbi galibiyetiyle moral bulan Sarı lacivertliler, bu maçı da kazanıp Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor.

Olympiakos Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşmayı deneyimli hakem Mateu Lahos yönetecek.

Fenerbahçe Avrupa maçında beşinci sınavına çıkıyor. Geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda 2-1'lik skorla deviren Sarı lacivertli ekip, bu hafta Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a karşı mücadele edecek.

Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp üç puanla dönmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'da iddiasını sürdürmek istiyor.

Derbi galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe’de bu önemli maç öncesinden 3 eksik bulunuyor.

Kaleci Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın yanı sıra Mesut Özil sakatlığı nedeniyle Yunanistan deplasmanına götürülmedi.

Takımla çalışmalara başlayan Luiz Gustavo’nun da kadroda yer alması beklenmiyor. UEFA’ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmayacak.

Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'de başlayan mücadele EXXEN Platformundan naklen canlı olarak yayınlanacak.

Bu maçı izleyebilmeniz için EXXEN Platformuna üye olmanız gerekmektedir. Ancak alternatif sunulan kanallardan canlı ve şifresiz izleyebilmeniz için belirtilen linkteki CBS Spor kanalından izleyebilirsiniz.

Olympiakos Fenerbahçe CBS Spor canlı izle