Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 5.hafta maçında bu akşam deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacak.

Derbi maçta ezeli rakibi Galatasaray'ı yenerek moral bulan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

Kritik Mücadele de Olympiakos ile Fenerbahçe Maçı 25 Kasım Perşembe günü saat 23:00’te başlayacak olan maçı hakemi  İspanyonlu hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Karşılama Yunanistan'ın Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak ve Exxen TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Gruptan çıkma şansını devam ettiren Fenerbahçe sahasında 3-0 yenildiği rakibinden rövanşı almak ve gruptan çıkma şansını sürdürmek istiyor.

Grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Galatasaray derbisinde aldığı galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, Olympiakos'a üstünlük kurması halinde puanını 8'e çıkaracak ve son hafta maçları öncesinde avantaj elde edecek.

D Grubu'nda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda hanesine 6 puan yazdıran Olympiakos ise 2. basamakta bulunuyor.

Derbi galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe'de bu önemli maç öncesinden 3 eksik bulunuyor.

Kaleci Altay Bayındır ve Enner Valencia'nın yanı sıra Mesut Özil sakatlığı nedeniyle Yunanistan deplasmanına götürülmedi.

Takımla çalışmalara başlayan Luiz Gustavo'nun da kadroda yer alması beklenmiyor. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmayacak.

Muhtemel 11'ler

Olympiakos: Vaclik, Ba, Sokratis, Cisse, Reabciuk, M’Vila, M.Camara, Masouras, A.Camara, Onyekuru, Tiquinho

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Tisserand (Szalai), Kim, Novak, Sosa, Zajc, Pelkas, Mert Hakan, İrfan, Berisha