UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos'a karşı son dakikada yediği golle 1-0 mağlup olup Avrupa Ligi'ne veda etti.

Olympiakos Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi beşinci haftasında Atina'da Karaiskaki Stadı'nda oynanan mücadelede Olympiakos son dakikada attığı golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ (EXXEN)

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takımda da pozisyon zenginliği vardır. İlk devrede Fenerbahçe daha atak ve kontrollü bir oyun sergiledi. devre 0-0 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip daha hızlı başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira tekrardan 3'lü sisteme dönmesiyle oyun kontrolü tamamen Olympiakosa geçti.

Yunanistan temsilcisi ciddi anlamda net pozisyonlara girdi ve değerlendiremedi. Baskısını iyicene hissettiren Olympiakos son dakikada yakadalığı gol pozisyonu golle sonuçlandırdı. Maçın 90. dakikasında hızlı gelişen Olympiakos atağında ceza sahası dışında içeriye atılan topa iyi vuran Tiquinho topu ağlara gönderdi 1-0 ve mücadele sona erdi.

Olympiakos bu galibiyetle puanını 9'a yükseltip Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalmayı garantilerken, Fenerbahçe 5 puanda kalıp 3'üncü sırada kalıp Avrupa Ligi'ne veda etti. Nefesleri kesen maç özeti EXXEN Alternatif kanalından izleyebilirsiniz.

OLYMPİAKOS 1-0 FENERBAHÇE GENİŞ MAÇ ÖZETİ TIKLA VE İZLE