Türkiye Baro’lar arası yapılan futbol turnuvasında mücadele eden Batman Barosu Futbol takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ve 19 Mayıs Tesis Amiri Hıdır İçge’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdiler. 

“Baro Futbol takımımıza turnuvaya hazırlık sürecinde ve sonrasında tesislerden yararlanma ve her türlü konuda yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ve 19 Mayıs Tesis Amiri Hıdır İçge’ye teşekkür ederiz” diye konuşan Batman Barosu Futbol takımı kaptanı Av. Abdülkadir Aydın ile Av. Akif Ekinci, Batman’ın tesis konusunda örnek bir şehir olduğunu belirttiler. 

Batman Barosu Futbol takımı oyuncuları yaptıkları açıklamada; “İlimizi futbolda da tanıtmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık. Bizim için farklı bir etkinlik oldu. Batman spor tesislerinde diğer illere oranla çok iyi yerlerde. Turnuva sürecinde futbol sahalarından fazlasıyla yararlandık. İsteyen herkes Batman’da spor yapabiliyor. Bunun için bütün imkânlar mevcut. “diye konuştular. 

ÖZPERK’TEN TEŞEKKÜR 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün tesislerin her zaman Batman halkının hizmetinde olduğunu belirterek, plaket için teşekkür etti. Yapılan ziyarette Batman Barosu Futbol takımı kaptanı Av. Abdülkadir Aydın ile Av. Akif Ekinci’nin yanı sıra Av. Ensar Günceyiz, Av. Selman Okçu ve Mercan Argunağa’da hazır bulundu.