Diyarbekirspor, teknik direktör konusunda kararını verdi. Taraftarlar'ın Yılmaz Vural'ı istemesi üzerine yönetim kendisiyle görüşüp olumlu sonuç alamadı. Bu doğrultuda, Diyarbekirspor'da sürpriz gelişme yaşandı...

Bilindiği üzere, sezon başında Diyarbekirspor teknik direktörlük görevini devralan Levent Eriş görevinden istifa etmesinden sonra Aytekin Yıldırım ile anlaşma sağlanmıştı.

Diyarbekirspor Aytekin Yıldırım ile kısa bir zaman içerisinde çalışmaya devam etti ancak Diyarbekirspor'un Kahramanmaraşspor'a 4-0 mağlup olmasından sonra Diyarbekirspor yine aynı şekilde teknik direktör Aytekin Yıldırım ile yollarını ayırmıştı.

Ancak Spor72 İstihbarat birimimizin edindiği bilgiye göre, Diyarbekirspor tarafından sürpriz teknik direktörlük gelişmesi yaşandı. Yeşil kırmızılı ekip, Teknik Direktörlüğe Mehmet Gönülaçar'ı getirdiği bilgisine ulaşıldı.

Mehmet Gönülaçar'ın yardımcılık görevine ise yine Batmanlı Teknik Direktör ve Milli oyuncu Yunus Kanağı getirildi.

Teknik direktör Mehmet Gönülaçar'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle bütün yetkiyi Yunus Kanağı'na verildiği gelen bilgiler arasında.

Devre arasına kadar takımı çalıştıracak olan Teknik Direktör Yunus Kanağı başarılı olması durumunda Diyarbekirspor'da yep yeni bir macera başlayacağı on görülüyor.

Bilindiği üzere teknik direktör Yunus Kanağı son olarak Batman'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden 1955 Batman Belediyespor'u çalıştırmıştı.

MEHMET GÖNÜLAÇAR KİMDİR?

Gaziantepspor'da parlayan Mehmet, 1997-98 sezonunun başında Galatasaray'a transfer oldu. 1996-97 sezonunun sonunda Gaziantepspor'da oynarken bir sakatlık geçirdi, fakat Galatasaray, bu sakatlığının geçmediğini bile bile kendisini transfer etti. Bu nedenle çok fazla şans bulamadı, ve ertesi sezon Sakaryaspor'a kiralandı.

1999-00 sezonunun devre arasında ise Yimpaş Yozgatspor'a kiralandı. Mehmet, 2000-01 sezonuna ise bambaşka bir hedefle girdi. Galatasaray'dan takım arkadaşları olan Volkan Kilimci, Osman Coşkun ve Beşiktaş'tan Hikmet Çapanoğlu ile beraber Belçika'nın KSK Beveren takımına transfer oldu. Ancak burada da işler beklendiği gibi gitmedi. Devre arasında Mehmet Türkiye'ye döndü. Hâlâ ait olduğu Galatasaray onu bu kez Diyarbakırspor'a kiraladı.

2001-02 sezonunun ilk yarısında Erzurumspor'da, ikinci yarısında da Batman Petrolspor'da kiralık oynadı. 2001-02 sezonunun sonunda, hem kiralık olarak top koşturduğu Batman Petrolspor ile, hem de ait olduğu Galatasaray ile sözleşmesi sona erdi. Bir takımla anlaşmak üzereydi ancak sakatlık nedeniyle 30 yaşında futbolu bıraktı.

SPOR72 DİJİTAL / ÖZEL HABER