Lider Batman Petrolspor TFF 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında kendi sahasında Belediye Kütahyaspor'u konuk ediyor. İşte Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı canlı izleme linki...

TFF 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor, Batman Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçı Burak Filik yönetecek.

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele Spor72 Youtube Kanalından canlı yayınlanacak. Bu maçı canlı izleyebilmeniz için Spor72 Youtube Kanalına abone olmanız gerekmektedir. Abone olmak için linke tıklayınız.

Alt Liglerde mücadele eden bölge takımlarımızın canlı ve HD olarak yayınlayan tek medya Spor72 Dijital'dir. Maçları kaliteli ve kesintisiz izlemek için Youtube, Facebook ve Instagram hesapları takip etmeyi unutmayınız.

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı son durum

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Geçen hafta Erbaaspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Petrolspor, bu hafta galibiyet elde edip rakiplerine karşı puan farkı daha fazla açmak istiyor.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetimindeki Petrolspor, Ligde çıktığı 15 karşılaşmadan 11 galibiyet, 4 beraberlik ve hiç mağlubiyet yüzü görmedi.

Ligde ve kendi grubunda topladığı 33 puanla zirvede yer alan Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde beşinci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor'u da mağlup edip avantajını sürdürmek istiyor.

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı naklen canlı Spor72 Youtube kanalında

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor maçı saat 13:00'da Spor72 Youtube kanalımızda canlı olarak izleyebilirsiniz. Canlı yayına gitmek için aşağıda belirtilen yerdeki linke tıklamanız yeterlidir. Şimdiden iyi seyirler dileriz...

Batman Petrolspor-Belediye Kütahyaspor Spor72 Youtube Canlı izle, Tıkla