Süper Lig’de 16. haftası Beşiktaş Kayserispor maçıyla devam ediyor. Sergen Yalçın'ın istifasının ardından Beşiktaş ilk maçına Kayserispor karşısında çıkıyor. İşte, Beşiktaş-Kayserispor maçı canlı izleme linki..

Sergen Yalçın'la yolları ayıran Siyah beyazlılar, Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde kendi evi ve taraftarı önünde Kayserispor'u ağırlıyor.

Beşiktaş-Kayserispor maçı canlı izleme ekranı

Haftalardır kötü sonuçlar alan ve Avrupa defterini de kapatan Beşiktaş bu hafta kendi seyircisi önünde galip gelerek moral depolamak istiyor.

Siyah-Beyazlı takım taraftarı önünde kazanarak haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Kayserispor ise Hikmet Karaman idaresinde geçen hafta 9 kişiyle Antalyaspor'u mağlup etmeyi başarmıştı. Karaman'ın öğrencileri çıkışını Beşiktaş karşısında devam ettirme peşinde.

Önder Karaveli takımın başında olacak

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig ’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Beşiktaş'ta 6 eksik

Necip Uysal kırmızı, Josef de Souza ve Welinton ise sarı kart cezası sebebiyle Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Mert Günok, N'Koudou ve Teixeira da sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak.

Kayserispor'da 2 cezalı oyuncu

Kayserispor'da Mario Gavranovic ve Dimitrios Kolovetsios Antalyaspor maçında kırmızı kart gördükleri için Beşiktaş karşısında forma giyemeyecekler. Uğur Demirok ve Silviu Lung ise kart görmeleri halinde bir sonraki Süper Lig maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş-Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayan mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan, Atiba, Can, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Kayserispor : Lung, Carole, Uğur, Hosseini, Onur Bulut, İbrahim Akdağ, Campanharo, Kemen, Emrah Başsan, Thiam, İlhan

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA