TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. haftasında, Diyarbekirspor Sivas Belediyespor Yeni Diyarbakır Şehir Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Geçen hafta düşme potasındaki rakibi Kahramanmaraşspor'a farklı mağlup olan Diyarbakır ekibi bu hafta kendi seyircisi önünde Sivas Belediyespor karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor.

Diyarbekirspor bu hafta kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor'u konuk ediyor. Düşme potasına yaklaşan Yeşil kırmızılı ekip, bu maçta üç puanla ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyor.

Sivas Belediyespor ise, şampiyonluk hedefi için mücadele ediyor. Son iki lig maçında galip gelemeyen Sivas temsilcisi, Diyarbekirspor karşısında galibiyetle ayrılıp şampiyonluk yarışını sürdürmek istiyor.

Her iki takımın sahadan galibiyetle ayrılmak isteyeceği mücadele 12 Aralık Pazar günü saat 13:00'de başlayacak. Bu kritik müsabakayı hakem Ozan Ergün yönetecek.

Diyarbekirspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmıyor. Fakat, ev sahibi kulüp taraftar grupları canlı yayınlandığı anda size sunduğumuz linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Diyarbekirspor Sivas Belediyespor maçı sosyal medya platformundan izlemek için tıkla