İngiltere Premier Lig 17. haftanın açılışında Manchester City, Etihad Stadyumu'nda Leeds United takımını konuk ediyor.

Manchester City Leeds United İngiltere Premier Lig'de karşı karşıya geliyor. Lider Manchester City, alt sıralarda bulunan Leeds United ile karşılaşıyorç

Leeds ile oynadığı son dört Premier Lig maçını kazanamayan Manchester City, son galibiyetini ocak 2003'te Kevin Keegan yönetiminde aldı.

Gezen sezon Manchester City'ye konuk olduğu lin maçını 2-1 kazanan Leeds United, 1987'den bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor.

Pep Guardiola, Premier Lig tarihinde 500 gole en az maçta ulaşan menajer unvanını Jürgen Koll'un elinden almak için sahaya çıkıyor.

Manchester City Leeds United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayan mücadele S Sport kanalından naklen canlı yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmayı hakem P. Tierney yönetecek.

Manchester United son maçını kendi sahasında Leeds United'e 2-1 kaybetmişti. Manchester City, Wolves karşısında rakibi 10 kişi kalmasına rağmen zorlansa da penaltı golüyle geçti ve liderliğini sürdürdü

Leeds United ise, Chelsea deplasmanında öne geçse de penaltıların damga vurduğu haftada dramatik bir yenilgi aldı. Bu sezon deplasmanda oldukça zorulanan Leeds, City karşısında galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Manchester City Leeds United Maçı Online İzlemek İçin Tıkla