TFF 3. Lig 1. Grup maçı lider Batman Petrolspor'un maçıyla başlıyor. Geçen hafta kendi seyircisi önünde 5-1 farklı bir skorla mağlup olan Batman temsilcisi, Arnavutköy Belediyespor deplasmanından üç puanla ayrılıp puan farkını koruyup liderliğini sürdürmek istiyor.

Kendi grubunda şampiyonluğa oynayan Arnavutköy Belediyespor ile Batman Petrolspor mücadelesi 18 Aralık 2021 tarihinde Bolluca Stadı'nda oynanacak. Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Geçen hafta lider Batman Petrolspor'un mağlup olmasıyla deplasmanda Hendekspor ile berabere kalan Arnavutköy Belediyespor fırsat temişti.

Ev sahibi ekip Arnavutköy Belediyespor, kendi evinde zirvede yer alan ve şampiyonluğa oynayan Batman Petrolspor karşısında üç puanı alıp aradaki puan farkını 3'e indirmek istiyor.

Batman Petrolspor ise, kendi sahasında son iki karşılaşmayı kazanamıyor. Erbaaspor ile 1-1 berabere kalan Kırmızı beyazlı ekip hemen sonraki hafta yine kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Kütahyaspor'a 5-1 mağlup olup avantaj tepti.

Arnavutköy Belediyespor-Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele TRT Kurdi kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Bu maçı direkt ve zahmetsiz izlemek istiyorsanız belirtilen yerdeki bağlantıyı direk tıklayıp izleyebilirsiniz. Birde Batman Petrolspor'un içeride oynanan bütün maçlarını yayınlayan Spor72 Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Spor72 Youtube kanalımızdan maçları izlemek için kanala abone olduktan sonra bildirimleri açmanız yeterlidir.

Arnavutköy Belediyespor ile Batman Petrolspor maçı 18 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde youtube kanalında verilecektir.

Arnavutköy Belediyespor-Batman Petrolspor maçı canlı izlemek için tıkla