TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. haftasında Sarıyer, kendi saha ve seyircisi önünde Afyonspor'u konuk ediyor. Zirve takibini sürdüren konuk ekip Afyonspor, düşme potasına yakınlaşan Sarıyerspor'a karşı mücadele edecek.

Sarıyer-Afyonspor 2. Lig'in 18. haftasında Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşmayı hakem A. Deniz Kayatepe yönetecek.

Bu sezon Sarıyer beklentinin altında bir performans sergiliyor. Mavi beyazlı ekip, ligde kötü bir grafik çizmeye devam ediyor. Kırmızı Grupta 15 puanla 16. sırada yer alan Sarıyer bu maçtan galibiyetle ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyor.

Afyonspor ise hedefine emin adımlarla devam ediyor. 31 puanla 4. sırada yer alan konuk ekip Afyonspor, Sarıyer deplasmanından galibiyetle ayrılıp zirve yarışından kopmak istemiyor.

Bu önemli karşılaşamanın bütün detayları, canlı skor ve maç takibi haber sayfamızda yer alacaktır. Bu maçı da canlı izlemek istiyorsanız alta yer alan canlı izleme linkine tıklayabilirsiniz.

Sarıyer-Afyonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

18 Aralık 2021 tarihinde Cumartesi günü saat 13:00'de başlayacak olan mücadele ev sahibi ekip sosyal medya hesabı veya Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

Sarıyer-Afyonspor Youtube veya Facebook'tan canlı izlemek için linke tıkla