Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. Geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a mağlup olan Bordo mavililer, kendi sahasında galibiyetle ayrılmak istiyor.

Süper Lig 17. hafta Trabzonspor Hatayspor Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Zirvede yer alan Trabzonspor, puan farkını iyicene açmak için kendi sahasında ağırladığı Hatayspor'u mağlup etmek istiyor.

Ligde uzun aradan sonra ilk yenilgisini geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a karşı alan Trabzonspor, bu hafta aynı hatayı yapmak istemiyor.

Kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Bordo mavili ekip, sahadan üç puanla ayrılıp en yakın takipçilerine puan farkını açmak istiyor.

Hatayspor ise, bu sezon güzel bir grafik çiziyor. Geçen hafta İzmir'de Altay'ı mağlup eden Hatay temsilcisinde moraller yerinde.

Süper Lig'de 16 haftayı geride bırakırken 29 puanla 3.sırada yer alan Hatayspor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bu maçın canlı skor takibi ve canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

Trabzonspor-Hatayspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Trabzonspor-Hatayspor maçı hakemi kim?

Kritik mücadeleyi deneyimli hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. VAR hakemi ise Atilla Karaoğlan oldu.

Trabzonspor-Hatayspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Cornelius 

Hatayspor: Munir, Fatih, Burak Çamoğlu, Falette, Ruben, Sackey, Adekugbe, Saint-Louis, Lobzhanidze, Diouf

Trabzonspor-Hatayspor maçı canlı ve şifresiz izleme linki