FB BJK derbi maçı Canlı İzle Şifresiz Bein Sports 1 Süper Lig'in 17. haftasında, 2021 senesinin son derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Ülker Stadı'nda karşı karşıya geliyor. FB BJK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi’deki bu kritik mücadele Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşması 19 Aralık Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan maçı hakemi Fırat Aydınus yönetecek.

Beşiktaş’ta ise zirveden kopmama adına önem arz eden derbi karşılaşmasında galibiyet peşinde olup moral depolamak istiyor.

Fenerbahçe'de 2 Eksik Var, Beşiktaş'ta 3 Kişi Yok

Derbi öncesi herkes iki taraftaki eksikleri merak ediyor. Sarı Lacivertlilerde iki eksik var. Sakatlığı bulunan Altay Bayındır ve son antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu Beşiktaş karşısında oynanacak olan maçta sahada olmayacak.

Siyah Beyazlılarda ise 4 eksik bulunuyor. Sakatlığı olan Alex Teixeira, G. N'Koudou ve Mert Günok'un Fenerbahçe karşısında oynanacak olan maçın kadrosunda yer alması beklenmiyor. Kenan Karaman da Kartal’da kadroda olmayacak isimlerden.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Saat 19:00’da başlayan mücadele beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen canlı yayınlanacak. Derbi karşılaşmasını canlı izleyebilmeniz için Digiturk’e üye olmanız gerekmektedir.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Fenerbahçe: Berke; Serdar, Kim, Szalai; Osayi, Crespo, Sosa, Novak; İrfan Can, Mesut, Valencia

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan; Souza; Ghezzal, Pjanic, Can, Larin; Batshuayi

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı izlemek için linke tıkla