TFF 2. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Sivas Belediyespor, bu hafta kendi sahasında Ergene Velimeşespor'u konuk ediyor. Geçen hafta Diyarbekirspor ile berabere kalan ev sahibi ekip, bu hafta kendi seyircisi önünde galip gelmek istiyor.

Sivas Belediyespor Ergene Velimeşespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 18. haftasında kozlarını paylaşacak. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma canlı yayınlanacak.

Ligde düşme potasında yer alan misafir ekip Ergene Velimeşespor güçlü rakibi karşısında çıkış yakalamak istiyor. Zorlu deplasmanda puan ve puanlarla ayrılmayı hedefleyen Velimeşespor sahadan galibiyet elde etmenin peşinde.

Sivas Belediyespor şampiyonluk veya Play Off hedefi için kendi sahasındaki maçı mutlak kazanması gerekiyor. Seyircisine güzel bir maç izlettirmek isteyen Sivas Temsilcisi, 3 puanı hanesine yazdırmayı planlıyor.

Sivas Belediyespor Ergene Velimeşespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele Sivas Belediyespor'un sosyal medya hesabından canlı yayınlanacak. Bu maçı izlemek istiyorsanız belirtilen yerdeki bağlantı linkine tıklamanız gerekmektedir.

Sivas Belediyespor Ergene Velimeşespor Canlı izlemek için tıkla