Süper Lig maçları hafta içi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Başakşehir Giresunspor, Süper Lig 18. hafta maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Başakşehir Giresunspor maçı canlı izle.

Başakşehir Giresunspor, Süper Lig'in 18. haftasında 21 Aralık Salı günü oynayacağı maçla devam ediyor. Bu önemli karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Peki, Başakşehir Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Emre Belözoğlu'lu Başakşehir ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Geçen hafta Galatasaray karşısında son anlara bile önde giden İstanbul temsilcisi son dakikada yediği golle sahadan berabere ayrıldı.

Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu Başakşehir'de çıktığı dokuz karşılaşmadan hiç yenilgi yüzü görmedi.

Ligde son 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alan ve hiç mağlubiyeti bulunmayan Başakşehir'de moraller bir hayli yerinde.

Yüksek moral ve motivasyonla bu hafta Giresunspor'u konuk eden Başakşehir yine aynı şekilde sahadan galibiyetle ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor. Bu önemli maçın canlı skor takibi ve yayın bilgisi haber sayfamızda yer alacak.

Başakşehir Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan Başakşehir Giresunspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Bu önemli maçı izleyebilmeniz için Digitürk'e abone olmanız gerekmektedir.

Fakat, Alternatif olarak, Justin, Stadium24 ve diğer kanallardan izlemek istiyorsanız belirtilen yerdeki linke tıklayıp canlı izleyebilirsiniz.

Başakşehir Giresunspor maçı Alternatif kanallardan izlemek istiyorsanız tıklayınız