Batman Petrolspor Yönetimi, ilk yarının genel değerlendirmesini yapmak üzere Batman Basını ile toplantıda bir araya geldi.

Kulüp Binasında düzenlenen toplantıya Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, 2. Başkan Yalçın Güneştekin ve Kulüp Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel katıldı.

3. Lig 1. Grup’ta ilk yarıyı lider bitiren Petrolspor’un genel değerlendirmesini yapan Kulüp Başkanı Akbaş “İlk yarıyı 40 puanla bitirdik. 17 maçta 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldık. Teknik heyetin kararıyla kadro oluşturduk. İlk maçta Bursa Yıldırımspor ile berabere kalınca bazı eleştiriler oldu ama bizim takıma inancımız her zaman tamdı. Bugün Petrolspor 7’den 70’e herkes tarafından konuşuluyorsa, iyi yerlerde olduğumuzu söyleyebiliriz.

Yapılan eleştirilerden de ders alarak çalıştık. Pandemiden sonra taraftarımızın müthiş desteği oldu. Özellikle Yarasalar Taraftar Grubu başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Sezonun başında sayın valimizin ‘şampiyonluğa oynayan bir takım kuralım’ sözüyle başladık. Malzemecisi, masörü, sporcu ve teknik heyete kadar hepimiz bir aile olduk. Karakterli futbolcularımız var. Canla, başla mücadele ediyorlar. Yönetim olarak taraftarlarımızın deplasmanda olmamasından elbette memnun değiliz. Ancak federasyon yetkilisi değiliz. Seyircinin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. İnşallah federasyon deplasmanda taraftar yasağını kaldırırsa, deplasmanda da taraftarlarımız yanımızda olur. Gereksiz yere ceza yememiz bizi üzüyor. Geçen hafta da 10 bin TL ceza verildi. Bu konuda herkese iş düşüyor. Bizler yarın burada olmayabiliriz. 61 yıllık kulübe katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İş insanlarımız, taraftarımız, sivil toplum kuruluşları ve tüm dinamiklerle yekvücut olmalıyız. Petrolspor’un 2. lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. 2. lig kupamızı inşallah Batman’a getireceğiz. Doğukan, Yağızcan, Erdinç ve Talha’ya teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Futbolcularımızı asla küs göndermiyoruz. Eksik mevkiler için 4–5 oyuncu alacağız. 2’siyle prensipte anlaştı. İnşallah onları da kampa dahil edeceğiz. Biz 60 dakikadan sonra oyunda düşüş yaşadığımızı kabul ediyoruz. Farkındayız. Teknik heyetle görüşüyoruz. İnşallah bu da ortadan kalkacaktır. Sportif Direktörümüz, 55 yıllık arkadaşımdır. Ayrılmak isteyince kendisine de teşekkür ettik. 3. lig’in üstünde bir kadromuz var.” dedi.

Kaynak: SPOR72