TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da düşme hattında yer alan Adıyaman FK, ilk devrenin son haftasında Bodrumspor'u konuk ediyor. Bu maçı kazanıp ateş hattından uzaklaşmak isteyen Adıyaman temsilcisi üç puanı almak istiyor. Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Adıyaman FK Bodrumspor canlı izleyebileceğiniz kanal…

Adıyaman FK Bodrumspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılanın planını yapıyor. Bu maçı hakem Barkın Kara yönetecek.

Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Adıyaman FK, kötü grafik çizmeye devam ediyor. Ligde şu ana dek topladığı 13 puanla 17. sırada düşme hattında yer alıyor.

İlk devrenin son maçında kendi sahasında Bodrumspor'u mağlup edip çıkış yakalamak isteyen Adıyaman FK sahadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedeliyor.

Bodrumspor ise, Ligde Play Off hedefine emin adımlarla ilerliyor. Adıyaman FK deplasmanından puan ve puanlarla dönmek isteyen Bodrumspor tırmanışa devam etmek istiyor.

Adıyaman FK Bodrumspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele herhangi bir kanalda canlı yayınlanmıyor. Fakat, sizler için sunduğumuz alternatif kanallardan veya sosyal medya platformanlarıdan izlemek istiyorsanız belirtilen linke tıklamanız gerekmektedir.

Zevkli ve çekişmeli geçmesi düşünülen Adıyaman FK Bodrumspor mücadelesini canlı izlemek için link kısmındaki yeri tıklayınız.

Adıyaman FK Bodrumspor maçını canlı izlemek için tıkla