Yomraspor, TFF 3. Lig 2. Grup yılın son maçında kendi sahasında Şile Yıldızspor'u konuk ediyor. 25 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 13:00'de başlayacak. Yomraspor-Şile Yıldızspor maçı canlı izleme ekranı...

Yomraspor-Şile Yıldızspor, TFF 3. Lig 2. Grup 19. hafta müsabakasında karşı karşıya geliyor. Peki, Yomraspor-Şile Yıldızspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

3. Lig 2. Grup müsabakası bugün Yomraspor-Şile Yıldızspor mücadelesi ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Yomraspor-Şile Yıldızspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki Spor72 linki kullanmanız yeterli. İşte Yomraspor-Şile Yıldızspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

YOMRASPOR-ŞİLE YILDIZSPOR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

TFF 3. Lig maçları tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Yomraspor-Şile Yıldızspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

YOMRASPOR-ŞİLE YILDIZSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

25 Aralık Cumartesi günü Saat 13:00’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına ulaşmak için bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

YOMRASPOR-ŞİLE YILDIZSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Yomraspor-Şile Yıldızspor 3. Lig 2. Grup mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu maçta hakem E. Kaan Çalışkan yönetecek.

YOMRASPOR-ŞİLE YILDIZSPOR MAÇINI ONLİNE İZLE