TFF 3. Ligi'nde 2021-2022 sezonu ilk devresi sona eriyor. TFF’nin Alt Ligler düzeyindeki 1 numaralı futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Iğdır FK ile Kızılcabölükspor arasında oynanıyor. Iğdır FK - Kızılcabölükspor maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

TFF 3. Ligi 2021-2022 sezonunun devresi sona eriyor. 2. Grup on dokuzuncu maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Iğdır FK ile Kızılcabölükspor, Iğdır Şehir Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. 2. Grubu'ta liderlik mücadelesi verecek olan Iğdır FK takımı sahadan galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Iğdır FK - Kızılcabölükspor maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

Iğdır FK – Kızılcabölükspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Iğdır FK, Kızılcabölükspor taraftarı ve futbolseverler Iğdır FK ile Kızılcabölükspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Iğdır FK – Kızılcabölükspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Iğdır FK Kızılcabölükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

26 Aralık Pazar günü, Iğdır Şehir Stadyumu’nda saat 12:00‘de başlayacak Iğdır FK - Kızılcabölükspor mücadelesini Türk hakem Emre Korkmaz yönetecek. Karşılaşma, Sosyal Medya dijital platformundan canlı yayınlanacak

Iğdır FK Kızılcabölükspor maçın hakemi kim?

Iğdır FK – Kızılcabölükspor TFF 3. Lig 2. Grup mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Emre Korkmaz düdük çalacak.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ