TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta ve ilk devrenin son maçında Sakaryaspor Sivas Belediyespor karşı karşıya geliyor. 26 Aralık 2021 tarihinde oynanan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Sakaryaspor Sivas Belediyespor maçı canlı izleme linki...

Sakaryaspor Sivas Belediyespor, 2. Lig maçında kozlarını paylaşacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Feridun Daldaş yönetecek.

Lider Sakaryaspor, ligde üçüncü sırada yer alan güçlü rakibi Sivas Belediyespor'u kendi sahasında konuk ediyor. Zevkli ve çekişmeli geçecek olan maç saat 14:00'de başlayacak.

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen ev sahibi ekip Sakaryaspor ilk devrenin son maçında zorlu rakibi Sivas Belediyespor'u mağlup edip yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Sivas Belediyespor'unda birinci hedefi şampiyonluk ve sonraki ihtimal Play Off'a kalmaktır. Deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Sivas temsilcisinin tek hedefi ise galibiyet. Bu önemli karşılaşmayı Sporseverler izlemek için Google'da sıklıkla aramaya başladı. Peki, Sakaryaspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 14:00'de başlayacak olan zorlu mücadele TV 264 kanalından naklen canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçı izleyebilmeniz için canlı yayın linkindeki bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

SAKARYASPOR SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA