Süper Lig’in 19.haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Ligde bu akşam Konyaspor ile Beşiktaş saat 20.00’da kozlarını paylaşacak. Beşiktaş sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Konyaspor kendi sahasında konuk ettiği rakibi Beşiktaş’ı eli boş göndermek istiyor. Süper Ligde ilk yarının son hafta maçında Konyaspor ile Beşiktaş karşılaşıyor. Konyaspor Beşiktaş maçını canlı takip et. Detaylar haber sayfamızda…

Süper Lig 19.haftasında bu akşam Konyaspor ile Beşiktaş saat 20.00’da Konya Büyükşehir Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Süper Lig’in 19.haftasında Lider Trabzonspor kendi evinde Başakşehir ile berabere kalmasıyla puan kaybı yaşadı. Beşiktaş Liderin puan kaybettiği haftada haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Süper Ligde 2. Sırada yer alan Konyaspor ise liderin puan kaybı yaşamasıyla rakibi Beşiktaş’ı eli boş göndermek istiyor.

Süper Ligde bu akşam haftanın önemli karşılaşması Konyaspor ile Beşiktaş maçını sporseverler ve izleyiciler merakla bekliyor.

Konyaspor kendi sahasında çıkacağı ilk devrenin son hafta maçına tüm çalışmalarını hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

KONYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI İZLE

Süper Lig 19. Hafta Konyaspor – Beşiktaş maçı bu akşam saat 20.00’da başlayacak.

Konyaspor ile Beşiktaş maçı süper lig yayıncı kuruluşu olan bein Sports naklen yayınlıyor.

Konyaspor – Beşiktaş maçını sayfamızdan sesli spikerli anlatım ve tüm detaylar haberimizde.

KonyasporBeşiktaş izlemek için tıklayın