Portekiz Premier Lig dev bir derbiye sahne olacak. Liderlik hesabı yapan her iki takım sahadan üç puanla dönmek istiyor. Porto Benfica, Portekiz Premier Lig 16. hafta maçında karşı karşıya geliyor. İşte, Porto Benfica maçı canlı ve şifresiz izleme kanalı...

Portekiz Premier Lig 16. hafta derbi karşılaşmasında Porto Benfica takımları Estadio Do Dragao'da mücadele edecek. Bu kritik karşılaşmayı hakem Hugo Miguel yönetecek.

Zirve takibini sürdüren Porto Benfica ligin 16. haftasında birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Çok zorlu geçeceği düşünülen mücadele de her iki takımda üç puanı almak istiyor.

Porto Benfica maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 00:00'de başlayacak olan derbi mücadelesi S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Bu müsabakayı izleyebilmeniz için yayıncı kuruluşa abone olmanız gerekmektedir.

Ancak bu maçı canlı izlemek istiyorsanız alternatif kanallardan sunulan yayınlardan izleme fırsatı sunuluyor.

Ev sahibi Porto ligde oynadığı 15 karşılaşmadan 41 puan alarak lider Sporting Lizbon takımının sadece 3 puan gerisinde olup ikinci sırada yer alıyor.

Konuk ekip Benfica ise, 37 puanla hemen Porto'nun altında 3. sırada yer alyor.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Porto Benfica maçı alternatif sunulan kanallardan canlı izlemek için linke tıkla