TFF 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor, teknik direktör Soner Tolungüç ile anlaşma sağladı. Soner Tolungüç kimdir, kaç yaşında işte kariyeri.

2. Lig temsilcisi Diyarbekirspor ligin ikinci yarısında deneyimli teknik direktör Soner TOLUNGÜÇ ile yoluna devam etme kararı aldı.

Eski milli oyuncu olan Tolgungüç,  Deneyimli teknik direktörün kariyerinde Adana Demirspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Karşıyaka gibi kulüplerde görev aldı.

Soner Tolungüç kimdir.

Teknik Direktör Soner Tolungüç 14 Ekim 1964, Hatay doğumlu eski Türk Milli futbolcu ve teknik direktör. Futbolculuk kariyerinde defans pozisyonunda oynamış ve kariyerini sonlandırmıştır.

Teknik Adam Soner Tolungüç, futbolculuk hayatında Zeytinburnu, Sarıyer, Trabzonspor, Galatasaray, Antalyaspor, Trabzonspor ve Karşıyaka’da futbol oynamıştır. Futbol kariyerini 1997 yılında Karşıyaka'da noktaladı.

Soner Tolungüç 2000 yılında teknik direktörlük yapmaya başladı. ilk antrenörlük deneyimini Konyaspor'da yardımcı antrenör olarak görev almıştır. Ardından Teknik direktör olarak 1, 2 ve 3. Lig takımlarını çalıştırmıştır.