İspanya Kral Kupası Son 32 Turu’nda Linares-Barcelona karşı karşıya geliyor. Saat 21:30’da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Linares Barcelona canlı izleyebileceğiniz link…

İspanya Kral Kupası karşılaşması bugün Linares – Barcelona maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Linares Barcelona maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki tivibu  Spor 2 linki kullanmanız yeterli. İşte Linares Barcelona maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

LİNARES-BARCELONA MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

İspanya Kral Kupası’nda maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Linares - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

LİNARES-BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

05 Ocak Çarşamba günü Saat 21:30’da başlayan müsabaka TIVIBU Spor 2 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

LİNARES-BARCELONA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Linares - Barcelona İspanya Kral Kupası Son 32 Turu’nda karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem G. Guadro yönetecek.

LİNARES BARCELONA MAÇINI ONLİNE İZLE