Batman Valisi Hulusi Şahin’in geçen hafta yaptığı toplantının ardından yönetime alınan yeni isimlerle birlikte yapılan görev dağılımlarıyla takım içerisinde motivasyon, heyecan ve birleşme gücü arttı.
Takımın antrenmanını izleyerek onları yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri sporcular ve teknik kadroyla birebir ilgilendiler. Takıma son dakika sürpriziyle dâhil edilen Sportif Direktör Yunus Kanağı’nın da kısa zamanda takıma uyum sağlaması ise gözlerden kaçmadı.

TAKIM YARIN BURSA’YA UĞURLANACAK

Takımın son idmanını Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte izlediklerini belirten Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik; “Takımımız yarın 15 Ocak 2022 tarihinde Bursa Yıldırım Spor ile oynayacağı maç için uğurlayacağız. Takımımız yalnız bırakmamak ve morallerinin yüksek olması için Sportif Direktörlüğüne eski Milli Oyuncumuz Yunus Kanağı’nı dâhil ettik. Yine takımımıza yöneticilerimizden Mustafa Balaban ve Hıdır Teymur’da eşlik edecek. Allah’ın izniyle Petrolspor’a ve Batman’a yakışır bir galibiyetle kente dönecekler. Kaybedecek bir puanımız bile yok. Her maçımız final havasında olacaktır. Teknik Direktörümüz Zafer Hızarcı hocamız başta olmak üzere tüm takımımıza güvenimiz sonsuzdur. Bütün Batman halkını her zaman olduğu gibi daha çok kenetlenmeye ve takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum.” diye konuştu. Bu arada takımın son idmanına gelen yöneticilerden Hikmet Celbek sporculara baklava ikramında bulundu. (SPOR72)