Batman 1. Amatör A Grup'ta mücadele eden İluh 72 Spor, ilk devreyi yenilgisiz lider olarak tamamladı.

Sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig'e yükselme hedefi ortaya koyan İluh 72 Spor aldığı sonuçlarla ligde lider konumunu sürdürüyor.

İluh 72 Spor ligin ilk yarısında oynadığı 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alarak devreye yenilgisiz girdi.

Batman 1.Amatör Lig A Grubu'nun lideri İluh 72 Spor şampiyonluğa kenetlendi. Ligin ilk yarısında oynandığı 9 maçta 23 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Mavi beyazlılar, ligin ikinci yarısında aynı performansı sürdürerek mutlu sona ulaşmak istiyor.

Teknik direktör Emrah İpek yönetiminde çıktığı 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken rakip filelere 32 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Mavi beyazlılar, grupta en çok gol atan takım konumunda yer alıyor.

En farklı skoru Yeni Kozluk Belediyespor'a karşı alan Mavi beyazlı ekip sahadan 8-1 skorla ayrıldı. Ligin 4. Hafta mücadelesinde Zorköyspor'u 9-3 mağlup eden İluh 72 Spor, en gollü geçen maçı oldu.

İluh 72 Spor BAL Lig'ine gözünü dikti. Oyuncuların aldığı galibiyetlerleden duyduğu memnuniyeti dile getiren İluh 72 Spor Kulübü Antrenörü Emrah İpek, "Futbolcu kardeşlerimle ile birlikte çok iyi mücadele ederek ilk devreyi lider bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Transferler yapmadık ve takımın büyük çoğunluğu gençlerden oluşuyor. Biz bu gençlerle yolumuza devam ediyoruz. Sporcularımız sahada büyük bir oyun disiplini ile mücadele ediyor. Alınan bu sonuçların arkasında büyük bir çalışma azmi ve emek yatıyor. Amacımız grubu lider tamamlayıp Play Off'a kalıp oradan da şampiyon olup ardından Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e yükselmek. Ligin 2. devresinde mücadelemizi en üst seviyede vermeye devam edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum, bu süreçte desteğini her zaman yanımızda hissettiren Başkan Ferit Rüzgar'a ve bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi. (SPOR72)