TFF 3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor, zorlu Bursa Yıldırımspor deplasmanına çıkıyor. İkinci devrenin ilk maçı olan Bursa Yıldırımspor Batman Petrolspor maçı saat 12:00'de başlayacak.

Bursa Yıldırımspor Batman Petrolspor, TFF 3. Lig 1. Grup 18. hafta mücadelesinde Minareli Çavuş Spor Tesislerinde karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşmayı hakem Uğurcan Gökler yönetecek.

Zirvede yer alan Batman Petrolspor, bu maçıda kayıpsız geçmek istiyor. Şuana dek çıktığı 17 karşılaşmadan sadece bir mağlubiyeti bulunan Kırmızı beyazlılar, Bursa Yıldırımspor engelini de aşıp puan farkını korumak istiyor.

Bursa Yıldırımspor Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

15 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 12:00'de başlayan mücadele sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Sosyal Medya Platformundan canlı yayınlandığı Spor72 sayfamızdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ev sahibi Bursa Yıldırımspor ise ligde Play Off hedefine ulaşmak için kendi sahasındaki maçtan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Batman'da oynanan ilk maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Her iki takım da sahadan üç puanla ayrılmak istiyor. Bu önemli maçı canlı izlemek için belirtilen yerdeki linke tıklamanız yeterli.

Bursa Yıldırımspor ile Batman Petrolspor maçı 15 Ocak Cumartesi günü saat 12:00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Bursa Yıldırımspor Batman Petrolspor maçını Spor72'den izlemek için linke tıkla