TFF 2. Lig Kırmızı Grup Turgutluspor Sivas Belediyespor ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya geliyor. Saat 13:00'de başlayan mücadele canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Turgutluspor Sivas Belediyespor maçı canlı izleme linki.

2. Lig İkinci devre maçları kaldığı yerden devam ediyor. Bu günde Turgutluspor ile Sivas Belediyespor 20. hafta maçında Turgutlu 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Şampiyonluğa oynayan Sivas Belediyespor, deplasmanda Turgutluspor karşısında üç puan elde edip hedefine adım adım yürümek istiyor.

Turgutluspor ise ligin orta sırasında yer alıp kendi sahasındaki maçı kazanıp üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek. Bu önemli maçtan her iki takımda galibiyetle ayrılmak istiyor.

Turgutluspor Sivas Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele ev sahibi kulübün sosyal medya hesabında yayınlanması planlanıyor. Bu maçı izlemek için canlı izle yazılan yerdeki linke tıklayın.

Turgutluspor Sivas Belediyespor maçı 15 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de start alacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Turgutluspor Sivas Belediyespor maçını Spor72‘den izlemek için linke tıkla