TFF 2. Lig Beyaz Grup 20.hafta maçında Akhisarspor-Zonguldak Kömürspor karşı karşıya geliyor. Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Akhisarspor Zonguldak Kömürspor canlı izleyebileceğiniz link…

2. Lig Beyaz Grup karşılaşması bugün Akhisarspor – Zonguldak Kömürspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Akhisarspor Zonguldak Kömürspor maçını şifresiz canlı veren kanalı izlemek için sayfamızdaki S Sport linki kullanmanız yeterli. İşte Akhisarspor Zonguldak Kömürspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

AKHİSARSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI CANLI İZLE (TIKLA)

2. Lig Beyaz Grup’da maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Maç ile alakalı ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Akhisarspor-Zonguldak Kömürspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AKHİSARSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

16 Ocak Pazar günü Saat 13:00’de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

AKHİSARSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Akhisarspor-Zonguldak Kömürspor 2. Lig Beyaz Grup mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı hakem Safa Yılmaz yönetecek.

AKHİSARSPOR ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇINI ONLİNE İZLE