Isparta 32 Spor Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Beyaz Grup 20. haftanın açılış maçında karşı karşıya geliyor. 16 Ocak Pazar günü saat 13:00'de başlayan mücadele canlı olarak yayınlanıyor.

2. Lig ikinci devre maçları kaldığı yerden devam ediyor. Isparta 32 Spor Bucaspor 1928 20. hafta maçında Isparta Atatürk Stadyumu'nda karşılaşıyor.

Isparta 32 Spor ile Bucaspor 1928 takım taraftarları bu maçı canlı izlemek için sıklıkla araştırmaya girdi. Bu önemli karşılaşanın önemli detayları ve canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

Isparta 32 Spor-Bucaspor 1928 Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmamaktadır. Fakat, kulüplerin resmi sosyal medya hesabında canlı yayınlanması planlanıyor.

Isparta 32 Spor kendi sahasında ligde 3. sırada yer alan Bucaspor 1928 takımını konuk ediyor. Bu maçı kazanıp aradaki puan farkını kapatmak isteyen Isparta temsilcisi sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

Konuk ekip Bucaspor ise deplasmanda galibiyetle ayrılıp zirveden kopmak istemiyor. Her iki takım açısından zorlu geçecek maçta taraflar galibiyet için mücadele edecek.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ