TFF 2. Lig Beyaz Grup ikinci devre maçları kaldığı yerden devam ediyor. Amedspor ligin 20. haftasında deplasmanda Uşakspor ile kozlarını paylaşacak. İşte, Uşakspor Amedspor maçı canlı izle linki.

Uşakspor ile Amedspor, Uşak 1 Eylül Stadı'nda ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya geliyor. Enes Kanpara'nın yöneteceği maç TRT Kurdi kanalından canlı yayınlanacak.

Amedspor devreye galibiyetle başlamak istiyor. Lig'de 28 puanla ikinci sırada yer alan Diyarbakır temsilcisi, deplasmanda Uşakspor karşısında galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Uşakspor Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

16 Ocak 2022 Pazar Günü saat 13:00'de başlayan mücadele TRT Kurdi kanalından canlı izlenebilecek. Bu yayına zahmetsiz bir şekilde erişmek için aşağıda belirtilen yerdeki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ev sahini ekip Uşakspor kendi sahasında güçlü rakibi Amedspor karşısında galibiyetle ayrılıp Play Off hedefine yaklaşmak istiyor.

Her iki takım açısından da zor geçeceği ön görülen maçta taraflar üç puana uzanmak istiyor.

Uşakspor Amedspor maçı 16 Ocak Pazar günü saat 13:00’de başlayacak. Alternatif olarak Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Uşakspor Amedspor maçını izlemek için linke tıkla