İngiltere Premier Lig 17. hafta açılış maçı bu gece maçıyla başlıyor. Burnley Watford, Turf Moor Stadı'nda karşı karşya geliyor. İşte, Burnley Watford maçı canlı izleme kanalı...

Burnley Watford, İngiltere Premier Lig 17. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacaklar. Bu önemli karşılaşmayı deneyimli hakem M. Atkinson yönetecek. Burnley Watford maçı canlı yayın bilgisi Spor72 haber sayfamızda.

Ligin son sırasında ve düşme potasında yer alan Burnley yine aynı şekilde ateş hattına yakın Watford takımını konuk edecek. Bu zorlu mücadeleden her iki takımda galibiyetle ayrılmaktan başka çareleri yok.

Burnley Watford maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gece saat 03:00'de başlayan mücadele naklen S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Bu maçı alternatif ve şifresiz olarak izlemek istiyorsanız belirtilen yerdeki linke tıklamanız gerekmektedir.

Her iki takım açısından da zor geçeceği ön görülen maçta taraflar üç puana uzanmak istiyor. Bu kritik karşılaşma canlı yayınlanıyor.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ