İspanya La Liga kaldığı yerden devam ediyor. Valencia Sevilla, ligin 21. haftasında karşı karşıya geliyor. 19 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan maç saat 23:30'da başlayacak. İşte, Valencia-Sevilla maçı canlı izleme linki...

Valencia-Sevilla, İspanya La Liga 21. hafta kapanış maçında Estadio de Mestella Stadı'nda kozlarını paylaşacaklar. Bu maçı hakem Cesar Soto yönetecek.

La Liga'da bu sezon büyük bir başarı yakalayan Sevilla, şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyor. Lig'de bir maç eksiğiyle 44 puanla ikinci sırada yer alan Sevilla bu maçtanda galibiyetle ayrılıp lider Real Madrid ile arasındaki puan farkını 2'ye indirmek istiyor.

Ev sahibi ekip Valencia ise orta sıralarda yer alıyor. Kendi sahasında güçlü rakibi Sevilla karşısında galibiyet elde edip üst sıralara tırmanmak isteyen Valencia, sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Valencia-Sevilla Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Saat 23:30'da başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı izlenebilmektedir.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabіlіr vе Eğer telefon açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz.

 Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA