Geçen hafta Uşakspor deplasmanından beraberlikle ayrılan Amedspor, bu hafta kendi seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor'u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşma canlı yayınlanıyor. İşte, Amedspor Kırşehir Belediyespor canlı maç linki.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Amedspor-Kırşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak olan bu karşılaşmayı yönetecek hakem ise F. Erdem Akbaş oldu.

Lig'de Play Off hedefleyen Amedspor, yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu hafta sahasında ağırlayacağı Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Amedspor sahadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Amedspor-Kırşehir Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

22 Ocak 2022 Tarihinde oynanacak olan mücadele saat 13:00'da başlayacak. Bu maç herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmayacak. Fakat Spor72'de izleme şansınız var.

2. Lig Beyaz Grup'da Amedspor, 29 puanla 3. sırada yer alıyor. Diyarbakır temsilcisi kendi sahasında yine aynı şekilde Hayati Karaca yönetimindeki Kırşehir Belediyespor takımıda Play Off hedefliyor.

Konuk ekip Kırşehir Belediyespor ise, ligde 25 puanla 7. sırada bulunuyor. Yeşil beyazlı ekip geçen hafta kendi sahasında Pazarspor'u mağlup edip moral depolamıştı.

Amedspor-Kırşehir Belediyespor maçını nasıl izlerim?

Bu önemli mücadele Amedspor taraftar sosyal medya hesaplarında yayınlanabilir veya Spor72 Youtube Kanalında canlı yayınlanabilecek. İzlemek için Spor72 Youtube kanalına abone olduktan sonra izleyebilirsiniz.

Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde youtube kanalında verilecektir.

Amedspor-Kırşehir Belediyespor Canlı İzlemek için Tıkla