TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Kırklarelispor Ankara Demirspor karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşmadan her iki takımda galibiyetle ayrılmak istiyor. İşte Kırklarelispor Ankara Demirspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(22.01.2022) Kırklarelispor Ankara Demirspor SPOR72 CANLI izle! TFF 2.Lig Beyaz Grup 21. Hafta mücadelesi Kırklarelispor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

KIRKLARELİSPOR İLE ANKARA DEMİRSPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

2.Lig Beyaz Grup 21. Hafta karşılaşması 22.01.2022 Saat 13.00’de Kırklarelispor ile Ankara Demirspor karşılaşmasını SPOR72 uygulamasından canlı HD izleyebilirsiniz…

KIRKLARELİSPOR ANKARA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:00’de başlayan mücadele herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmamaktadır. Fakat alternatif sunulan platformlardan izleme şansınız vardır.

Maçı izlemeniz için yapmanız gereken adımlar; bu önemli mücadele Kırklarelispor taraftar sosyal medya hesaplarında yayınlanabilir veya Spor72 Youtube Kanalında canlı yayınlanabilecek. İzlemek için Spor72 Youtube kanalına abone olduktan sonra izleyebilirsiniz.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

KIRKLARELİSPOR ANKARA DEMİRSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF 2. Lig mücadelesinde Kırklarelispor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geliyor. Kırklareli Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Metehan Alpat yönetecek. Kırklarelispor- Ankara Demirspor canlı yayın maçı Spor72.com uygulamasından yayınlanacak.

Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde youtube kanalında verilecektir.

KIRKLARELİSPOR İLE ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ONLİNE İZLE