Pazarspor Nazilli Belediyespor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. Haftasında Pazar İlçe Stadı'nda karşılaşıyor. Play Off hattında yer alan konuk ekip Nazilli Belediyespor, düşme potasına yakın olan rakibi Pazarspor ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma saat 12:30'da başlayacak. İşte maçla ilgili detaylı bilgiler...

2. Lig Beyaz Grup 21. hafta maçında Pazarspor ile Nazilli Belediyespor birbirleriyle mücadele edecek. Her iki takım içinde büyük önem arz eden karşılaşmayı hakem Enver Aydın yönetecek.

22 Ocak 2022 Tarihinde başlayacak olan Pazarspor Nazilli Belediyespor mücadelesi her iki kulüp sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanması planlanıyor.

2.Lig Beyaz Grup 21. Hafta karşılaşması 22.01.2022 Saat 12.30’da Pazarspor Nazilli Belediyespor karşılaşmasını SPOR72 uygulamasından canlı HD izleyebilirsiniz…

Ev sahibi ekip Pazarspor ligde son 4 maçtır kazanamıyor. Bu kötü gidişata dur demek isteyen Pazarspor kendi sahasındaki maçı kazanıp çıkış yakalamk istiyor.

Konuk takım Nazilli Belediyespor ise, son 6 maçtır kaybetmiyor. Lig'de 28 puanla 4. sırada yer alan Nazilli Belediyespor deplasmanda üç puanla ayrılmak istiyor.

Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

Pazarspor Nazilli Belediyespor Maçın Canlı Yayınına erişmek istiyorsanız linke tıklayınız